fbpx

Τα απόνερα του εθνομηδενισμού και της παγκοσμιοποίησης

0

 

«Ύες βορβόρω ήδονται μάλλον ή καθαρώ ύδατι»

(Τα γουρούνια ευχαριστιούνται περισσότερο στον βούρκο παρά στο καθαρό νερό.)

Ηράκλειτος

 «Σύγνεφο οι ακρίδες στα σπαρτά, και ροκανάν τον κάμπο».

Γ. Ρίτσος

 

«ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Θεός, όλα επιτρέπονται», γράφει ο Ντοστογιέφσκι στους «Δαιμονισμένους». Μέσα στην αχαλίνωτη ελευθερία που του δίνει ο παγκόσμιος καπιταλισμός, ο άνθρωπος της νεωτερικής απελπισίας έχει μόνο μία επιλογή όπως μας την δίνει ο Ντοστογιέφσκι στο έργο του οι Δαιμονισμένοι, μέσω του Κυρίλλωφ. Να σκοτώσει τον εαυτό του. Γιατί είναι αδύνατο να ζει κάποιος αναγνωρίζοντας ότι ο Θεός είναι αναγκαίος, πρέπει να υπάρχει και ταυτόχρονα, να γνωρίζει πως δεν υπάρχει. Η μόνη συνεπής λύση γι’ αυτόν τον άνθρωπο, που η λογική του γκρέμισε όλα τα στηρίγματα στον κόσμο, είναι να σκοτώσει τον εαυτό του.

Του ΓΙΩΡΓΟΥ ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΙΑ
Δημοτικός Σύμβουλος με την Ελληνική Δράση
ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ «ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΡΘΟΤΗΤΑ»

Σήμερα η πολυπολιτισμικότητα, ένα μείγμα μαρξισμού, ακραίου ισονομισμού, αυτοκτονικού ανθρωπισμού, αντεθνικισμού, αντιευρωπαϊσμού και καπιταλιστικής παγκοσμιοποίησης, έχει γεννήσει την λεγόμενη «πολιτική ορθότητα». Μόλις οι μπολσεβίκοι του μαρξισμού – λενινισμού αντιλήφθηκαν ότι οι Ευρωπαίοι της Δύσης δεν θα ακολουθήσουν το παράδειγμα των ρώσων  συντρόφων τους, στις αρχές του 20ου αιώνα, μεταμφίεσαν την ιδεολογία που πίστευαν σε «πολιτικώς ορθά» κινήματα όπως ο φεμινισμός,  η  επανάσταση υπέρ των ναρκωτικών και του σεξ, ο αντιρατσισμός, ο αντιφασισμός, ο αντιχριστιανισμός, τα κινήματα για τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων, κ.α. Σκοπός τους είναι να καταστρέψουν τον Δυτικό πολιτισμό που στηρίζεται στις Ελληνικές Αξίες και να δημιουργηθεί στην θέση του μια ουτοπία στηριγμένη σε διεθνιστικές αρχές. Προκειμένου να το επιτύχουν, πρέπει να καταστρέψουν την παραδοσιακή ευρωπαϊκή κοινωνική συνοχή, που αποτελεί την βάση των παραδοσιακών ευρωπαϊκών εθνικών κρατών. Γι’ αυτό επικεντρώνονται στην βαθμιαία αποδόμηση των ευρωπαϊκών πολιτισμών, ταυτοτήτων και παραδοσιακών δομών που έχουν κυριαρχήσει στην ανθρωπότητα δεκάδες χιλιάδες χρόνια πριν. Πρέπει να καταστρέψουν τον ίδιο τον ιστό του ευρωπαϊσμού, έτσι οι μαρξιστές μαζί με τους δήθεν «ανθρωπιστές» και τους παγκοσμιοποιημένους καπιταλιστές πίεσαν για την  μαζική τριτοκοσμική μετανάστευση.

Η ΑΛΑΖΟΝΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΟΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Οι Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις ή ΜΚΟ είναι οι σύγχρονες μορφές των «πολιτικώς ορθών» κινημάτων που χρηματοδοτούνται από τον δημόσιο και τον δημοτικό κορβανά. Στις τοπικές εκλογές εκπροσωπούνται από την «παράταξη  των ΜΚΟ» της Τόνιας Κουζή με την ονομασία «Καλαμάτα Τόπος Ζωής», της οποίας αρέσουν οι «ιδιαιτερότητες», όπως είπε στα εγκαίνια της έκθεσης  Alte (εναλλακτικού τουρισμού). Αυτοί οι νεολαίοι με αλαζονικό τρόπο προσπαθούν  να υποκαταστήσουν το διαλυμένο κράτος μέσω των ΜΚΟ που συνεργάζονται τουλάχιστον με τον δήμο, από ότι γνωρίζω, με αμοιβή. Προσπαθούν δε, να θαμπώσουν κάποιους νεολαίους Νεάντερνταλ με την εφαρμογή του ψηφιακού κόσμου ή αλλιώς  virtual reality, που στην καρδιά  (αν έχει καρδιά) του κυβερνοχώρου χτυπάει ένα δυαδικό ψηφίο το bit (binary digit), όρος που εισήγαγε ο Σάννον και εκφράζει την ελάχιστη μονάδα πληροφορίας στην ψηφιακή μας ζωή. Θα ξαφνιάσω τους πάντες ευχάριστα όταν τους πω ότι ο ψηφιακός κόσμος, δεν είναι άλλο  παρά η απόλυτη, εξωπραγματική αλλά μόνη αλήθεια των αριθμών του Πλάτωνα και ο κόσμος των bit βασίζεται στην βασική αρχή της αριστοτέλειας λογικής, την αρχή του αποκλεισμού του τρίτου. Δηλαδή Α είναι ή Β ή όχι Β. Οτιδήποτε δεν μπορεί να νοηθεί διαφορετικά, παρά το ότι είτε είναι, είτε δεν είναι κάτι. Τρίτο μεταξύ των δεν χωρεί. Αυτή είναι η λειτουργία των bit  και οι σχετικοί μπορούν να το καταλάβουν.

Η αλαζονεία αυτών προκύπτει ακόμα στην «από τα πάνω» διοίκηση του δήμου με το βανάκι που δήθεν θα διευκολύνει τους δημότες, αλλά στην ουσία θα μεταφέρει τις εντολές του Δημοτικού Συμβουλίου. Εμείς έχουμε προτείνει μια διοίκηση «από τα κάτω» μέσω τοπικών δημοψηφισμάτων, Συμβούλια Γειτονιάς και Γερουσίας που θα διαφυλάσσει την Παράδοση.

Τον μοναδικό που θέλω να ξεχωρίσω είναι τον Γιώργο Λαζαρίδη για την δύναμη ψυχής που διαθέτει και να τον πληροφορήσω ότι σε όλη την διάρκεια παρουσίας μου μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο αντιστάθηκα σθεναρά στο τσουβάλιασμα, από τον απαράδεκτο νόμο της αυτοδιοίκησης, που τσουβαλιάζει τους έλληνες και ελληνίδες ΑΜΕΑ με τους δήθεν «ευπαθείς» που απασχολούν το αστυνομικό δελτίο και τους λαθρομετανάστες.

ΚΑΙ Η «ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΩΝ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ».

Ένα μέρος των πολιτικών τους μπαμπάδων κρύβονται μέσα στην «παράταξη των εργολάβων» του Βασίλη Κοσμόπουλου και είναι αξιοσημείωτο πως οι χαβιαροαριστεροί μυρίζονται το χρήμα, όπως ακριβώς ο καρχαρίας μυρίζει το αίμα. Το δημόσιο ταμείο είναι θάλασσα και όποιος δεν πέφτει μέσα δεν ξέρει να κολυμπάει , έγραφε πριν από 120 χρόνια ο Σουρής και το δημοτικό θα προσέθετα εγώ που γεμίζει από τους φουκαράδες τους καλαματιανούς.  Θα μου πείτε πως κατάλαβα ότι οσφραίνονται το χρήμα, αλλά η πρώτη δήλωση του κυρίου Κοσμόπουλου επικεφαλής της «παράταξης των εργολάβων» ήταν ότι η Καλαμάτα έχει ανάγκη από καινούργια μαρίνα λες και η παλιά που είναι άδεια ελέω κρίσης δεν μας αρκεί. Μετά από λίγη σκέψη όμως κατάλαβα ότι το μπετόν στην θάλασσα δεν κυβίζεται και έτσι όσο θα φουσκώνει ο Μεσσηνιακός κόλπος από μπετόν, άλλο τόσο θα φουσκώνουν οι τσέπες των εργολάβων.  Πήρε, δε, εντολές από την γραφειοκρατική ελίτ των Βρυξελλών, όταν πήγε εκεί, που καταπιέζουν τα έθνη και τους λαούς με την δημιουργία μιας  Ευρωπαϊκής Ένωσης σοβιετικού γραφειοκρατικού τύπου.

Κατά τα άλλα ακολουθούν αυτό που  γράφει συντάκτης μεγάλης τοπικής εφημερίδας ότι «οι υποψήφιοι ενδιαφέρονται περισσότερο με την εικόνα τους…» και από ουσία μηδέν.

ΤΟ ΚΚΕ ΕΠΙΤΕΛΕΙ ΕΘΝΙΚΟ ΕΡΓΟ!

Για το τέλος άφησα την «παράταξη των πολιτικών ιεχωβάδων» του ΚΚΕ, Λαϊκή Συσπείρωση.  Όπως έχω δηλώσει και στο παρελθόν το ελληνικό κομμουνιστικό κόμμα δεν μπορεί να αναλυθεί από πολιτικούς ή κοινωνιολόγους αλλά από ψυχολόγους γιατί είναι μια ψυχοπαθολογική περίπτωση. Αν δεν υπήρχε, τα μέλη της αίρεσης των χιλιαστών, δηλαδή οι Μάρτυρες του Ιεχωβά που πιστεύουν σε εβραϊκές ανοησίες θα ήταν πολλαπλάσια. Έτσι εντασσόμενοι στο ΚΚΕ εκπληρώνουν την ψυχολογική τους ανάγκη.

Και κάτι ακόμα. Πολλές δεκαετίες πριν έλθω στον μάταιο ετούτο κόσμο, οι έλληνες κομμουνιστές χρησιμοποιούσαν κατά κόρον τη λέξη «εθνικός».  Συγκεκριμένα και ενδεικτικά: ΕΑΜ= Εθνικό Απελευθερωτικό Μέτωπο, Εθνική Αλληλεγγύη, Εθνικό Συμβούλιο Κορυσχάδων, Κυβέρνηση Εθνικής Ενότητας, στα τέλη Δεκεμβρίου του 1947 δημιουργείται η Προσωρινή Δημοκρατική Κυβέρνηση η οποία για να ενισχύσει τον ΔΣΕ στο διάγγελμά της λέει: «Ο Δημοκρατικός Στρατός είναι το ένοπλο τμήμα του Έθνους», η κυβέρνηση της Εθνικής Αντίστασης υπήρξε η ΠΕΕΑ= Πολιτική Επιτροπή Εθνικής Απελευθέρωσης, κτλ. Ενώ στην αντιστασιακή εφημερίδα «Ελεύθερη Ελλάδα», όργανο του ΕΑΜ, διαβάζουμε: «Ενωμένο το Έθνος…» (φ. 16-7-1944), «Έκκληση του Εθνικού Συμβουλίου προς το λαό» (φ. 16-7-1944), «το έθνος θέλει την ενότητα» και «πανεθνική εξέγερση» (φ. 6-8-1944), «Διάγγελμα της ΚΕ του ΕΑΜ προς το Έθνος» και «οι σύμμαχοι χαιρετίζουν το μαχόμενο έθνος» (φ. 27-9-1944), κλπ. Όλοι αυτοί υπήρξαν πρωτοεθνικιστές, πρωτοφασίστες ή ακροδεξιοί της εποχής κατά τους νεοαριστερούς κονδυλοφόρους;

Share.