fbpx

To Ε διέκοψε τη συνεργασία του με τον Νίκο Καρβέλα μετά τον καβγά του με τον Φουρθιώτη

0

Με ένα λιτό δελτίο Τύπου, το Epsilon ανακοίνωσε το μεσημέρι της Δευτέρας, τη διακοπή της συνεργασίας του με τον Νίκο Καρβέλα. Φαίνεται πως μετά τον άγριο on air καβγά που είχε ο μουσικοσυνθέτης με τον παρουσιαστή του Star Academy, Μένιο Φουρθιώτη, το μεταξύ τους χάσμα ήταν αγεφύρωτο.

«Ο τηλεοπτικός σταθμός EPSILON TV ανακοινώνει την διακοπή της συνεργασίας του με το Νίκο Καρβέλα», αναφέρει η  επίσημη ανακοίνωση του Epsilon για τον Νίκο Καρβέλα.

Ο απίστευτος καβγάς του παρουσιαστή με τον μουσικοσυνθέτη

Πολλοί ήταν εκείνοι που πίστεψαν ότι ο πρωτοφανής καβγάς που ξέσπασε το βράδυ του Σαββάτου στο show του Epsilon, Star Academy, ανάμεσα στον Νίκο Καρβέλα και τον Μένιο Φουρθιώτη ήταν στημένος, προκειμένου να ανεβούν τα νούμερα τηλεθέασης που είναι εξαιρετικά χαμηλά, φαίνεται όμως ότι τα πράγματα δεν ήταν ακριβώς έτσι.

Ο μουσικοσυνθέτης διαμαρτυρήθηκε στον αέρα που δεν τού δόθηκε ο λόγος για να κάνει την κριτική του δυο φορές και ξέσπασε κατά του παρουσιαστή, ο οποίος ήθελε να συνεχίσουν την διαδικασία του show και θέλησε αρχικά να του αφαιρέσει το λόγο, κλείνοντας του το μικρόφωνο.

«Παρακαλώ πολύ! Αν συνεχίσετε θα κλείσω το μικρόφωνο. Κύριε Ασπρούλια παρακαλώ πολύ κόψτε του τον ήχο», είπε ο Μένιος Φουρθιώτης.

Στην επόμενη διαγωνιζόμενη ο παρουσιαστής έδωσε το λόγο στον κριτή, όμως ο Νίκος Καρβέλας επανήλθε δριμύτερος και αυτή τη φορά η κριτική του αφορούσε στον ίδιο τον παρουσιαστή, στον οποίο είπε πως δεν έχει το δικαίωμα να τον κρίνει γιατί κατ’ αρχήν δεν γνωρίζει την ελληνική γλώσσα!

Καρβέλας: «Η δικτατορία σας τελείωσε;».

Φουρθιώτης: «Αυτός είναι ο κανονισμός του Star Academy. Αν σας αρέσει. Αν δεν σας αρέσει είναι δικό σας θέμα και δεν αφορά το τηλεοπτικό κοινό. Εδώ ο ρόλος σας είναι για να κρίνετε».

Κ: «Κι εσείς όχι για να κρίνετε εμάς. Δεν μπορείτε να κρίνετε εμένα».

Φ: «Αυτή είναι η διαδικασία του Star Academy. Αν δεν σας αρέσει μπορείτε να αποχωρήσετε! Η πόρτα είναι ανοιχτή. Από εκεί παρακαλώ».

Κ: «Ποιος το κρίνει αυτό;».

Ο Μένιος Φουρθιώτης προσπάθησε να δώσει το λόγο στην Ναταλία Γερμανού για να κάνει την κριτική της για την Χριστιάνα Μπούνια, όμως ο Νίκος Καρβέλας συνέχισε:

«Υπακούστε λοιπόν και μιλήστε στη δικτατορία του παρουσιαστή που κρίνει ποιοι είναι οι όροι. Δεν μπορείτε να μην επιτρέπετε να μιλούν οι κριτές».

Φουρθιώτης: «Κύριε Καρβέλα αν δεν σας αρέσει να αποχωρήσετε από το show».

Καρβέλας: «Είστε για να παρουσιάζετε όχι για να κρίνετε».

Φ: «Αν δεν σας αρέσει η διαδικασία αποχωρήστε! Αποχωρήστε!»

Κ: «Με διώχνετε; Οταν αποφασίσετε να γίνετε παρουσιαστής και να εκτελείτε τα χρέη του παρουσιαστή…».

Φ: «Δεν είστε εδώ για να με κρίνετε κύριε Καρβέλα εσείς. Είμαι εδώ για να με κρίνει το 1 εκατομμύριο. Δεν είστε για να κρίνετε εμένα».

Κ: «Εγώ είμαι για να κρίνω, εσείς για να παρουσιάζετε».

«Θέλεις να κρίνεις την Χριστιάνα;» διέκοψε η Ναταλία Γερμανού που παρακολουθούσε αμίλητη τα όσα συνέβαιναν, προσπαθώντας να εκτονώσει την ένταση…

«Εσύ θες να την κρίνεις; Συντάσσεσαι με τη δικτατορική αγωγή του παρουσιαστή;» απάντησε ο Νίκος Καρβέλας.

«Εγώ έχω άλλο συμβόλαιο, άσε με εμένα», απάντησε η Ναταλία Γερμανού.

Νίκος Καρβέλας: «Το συμβόλαιο λοιπόν το δικό μου λέει ότι έχω έρθει για να κρίνω και θα κρίνω όπως θέλω. Λοιπόν η κριτική μου είναι η εξής. Οτι πρωτίστως,  όταν παρουσιάζετε τους κρίνοντες, δεν θα τους λέτε ποτέ τι να πούνε, ούτε θα τους λέτε ποτέ να αποχωρίσουν επειδή δεν σας βολεύουν αυτά που λένε. Δεν μπορείτε εσείς να πείτε σε κανέναν κρίνοντα να αποχωρήσει. Αυτό αποτελεί διάρρηξη του συμβολαίου, τη στιγμή που εσείς αποφασίζετε ποιος θα μείνει και ποιος όχι, τη στιγμή που κάνω άριστα τη δουλειά μου, κρίνω. Αυτή τη στιγμή ο δικηγόρος μου βλέπει το show και σας άκουσε να λέτε να αποχωρήσω».

Φουρθιώτης: «Δεν σέβεστε την σπουδάστρια. Παρακαλώ μπορείτε να κάνετε την κριτική για αυτό το οποίο πληρώνεστε και είστε εδώ;».

Καρβέλας: «Εσείς γιατί πληρώνεστε;».

Φ: «Για να παρουσιάζω και να θέτω τους τηλεοπτικούς κανόνες».

Κ: «Και πρωτίστως δεν μπορείτε να κρίνετε γιατί δεν ξέρετε να μιλήσετε. Δεν μπορείτε να μιλήσετε ελληνικά».

Φ: «Σας ευχαριστώ πολύ αλλά θα προτιμήσω να έχω την κρίση του τηλεοπτικού κοινού που ξεπερνάει τα 3 εκατ. τηλεθεατές κι όχι τη δική σας και δεν κρίνομαι από εσάς».

Η κατάσταση εκτονώθηκε στην συνέχεια και ο Νίκος Καρβέλας προχώρησε στην κριτική του.

To παρασκήνιο του καβγά και το εξώδικο στον Καρβέλα για συμμόρφωση με τους όρους του συμβολαίου

Ολα ξεκίνησαν όταν ο Νίκος Καρβέλας αποκάλυψε ότι μετά το τέλος της προηγούμενης εκπομπής, στις 20 Μαΐου, στην οποία απαντούσε μονολεκτικά και γενικά μιλούσε ελάχιστα σε όλο το επεισόδιο, τού ήρθε εξώδικο από την παραγωγή του Star Academy να συμμορφωθεί με τους όρους του συμβολαίου που είχε υπογράψει και να μη συμπεριφέρεται έτσι…

Ο Καρβέλας με φανερά ειρωνική διάθεση είπε ότι προσπαθεί σήμερα να μιλάει περισσότερο για να μη φάει και νέο εξώδικο και τρέχει στα δικαστήρια…

Αυτή ήταν η σπίθα που άναψε τη φωτιά. Ο Φουρθιώτης θεώρησε ότι ο Νίκος Καρβέλας τον έφερε σε δύσκολη θέση, καθώς τα όσα συμβαίνουν πριν και μετά την εκπομπή δεν πρέπει να λέγονται δημόσια και του ζήτησε να παραμείνει στα της κριτικής και να μην αναφέρεται σε θέματα άσχετα με τον ρόλο του στο παιχνίδι. Ο Καρβέλας πήρε ανάποδες, όπως αναμενόταν και ακολούθησε το πρώτο μέρος του καυγά, το οποίο δεν είχε την παραμικρή σχέση με το δεύτερο (σε ένταση και ατάκες) όμως σου έδινε μια πρώτη εικόνα του τι θα ακολουθούσε. Ηταν σαν τρέιλερ για όσα θα έρχονταν στη συνέχεια…

Με την ένταση να έχει χτυπήσει κόκκινο, αρκούσε μια ατάκα για να γίνει η έκρηξη. Οπως και έγινε…

Πηγή: mpouzou.gr

Share.