fbpx

Υποψήφιος στη Μεσσηνία με τον Γιώργο Δέδε ο δικηγόρος Παναγιώτης Γιαννόπουλος!

0

ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ που τον οδήγησαν να είναι υποψήφιος στην Περιφέρεια Πελοποννήσου με το συνδυασμό του Γιώργου Δέδε, ανέπτυξε μιλώντας στον Ρ/Σ Best 97,3, ο δικηγόρος Παναγιώτης Γιαννόπουλος, παραδεχόμενος για πρώτη φορά την υποψηφιότητά του, η οποία θα ανακοινωθεί επίσημα, πολύ σύντομα.

Όπως είπε ο κ. Γιαννόπουλος, με όπλο… την ειλικρίνεια και πρόθεση να συμβάλει σε έναν ουσιαστικό διάλογο, επέλεξε να ασχοληθεί τελικά, ενεργά με την Αυτοδιοίκηση, η οποία όπως σημείωσε με την απλή αναλογική και τις συνεργασίες που επιβάλλει, θα έχει πλέον, πολλά να προσφέρει. «Θα συνεργαστούμε με όλους όσοι θέλουν το καλό της Πελοποννήσου, με όσους δε θα θέσουν όρους αντιπαροχής, με όσους θα επιδιώξουν πολιτική συνεργασία πάνω από το τραπέζι και με όσους η συνεργασία θα παράγει αποτέλεσμα», επεσήμανε και κάλεσε τους πολίτες να ψηφίσουν με το ίδιο συναίσθημα το οποίο νιώθουν όταν μπαίνουν στο διοικητήριο ή όταν περνούν έναν δρόμο αδιάβατο. Μιλώντας για την επόμενη ημέρα, σημείωσε πως ο Γιώργος Δέδες, είναι αυτός που πραγματικά μπορεί να συνεργαστεί με όλους όσοι θέλουν το μακροπρόθεσμο καλό της Πελοποννήσου και προχώρησε στην εκτίμηση – πρόβλεψη, πως στο δεύτερο γύρο των εκλογών, θα μετρήσουν τις δυνάμεις τους Δέδες – Νίκας.

Ο ΔΕΔΕΣ, Ο ΝΙΚΑΣ,  Ο Β΄ ΓΥΡΟΣ, ΟΙ ΣΥΝΑΙΝΕΣΕΙΣ ΚΑΙ Ο Π. ΤΑΤΟΥΛΗΣ

Σκληρή, ήταν η επίθεση που εξαπέλυσε ο Παναγιώτης Γιαννόπουλος, στον Πέτρο Τατούλη, τονίζοντας πως χαρακτηριζόταν από αυταρχικότητα και πως επιδόθηκε σε δημόσιες σχέσεις και έργα του τύπου… ασφαλτοστρώσεις και καμπαναριά, για να φτάσει πια, στο σημείο της… αυτοπυρπόλησης, επισημαίνοντας πως το μεγαλύτερο ζητούμενο είναι η αυτονομία. «Εγώ θεωρώ ότι ο Γιώργος ο Δέδες είναι πιο αυτόνομος, γιατί έχει μια συνέπεια και δεν έχει ασχοληθεί με την κεντρική πολιτική σκηνή. Έχει ασχοληθεί με την Αυτοδιοίκηση και κλήθηκε να παράσχει υπηρεσίες στη γενική γραμματεία Υποδομών, τις οποίες παρείχε -απ’ ότι λένε αυτοί που ξέρουν- ικανοποιητικά και νομίζω ότι στο πλαίσιο της απλής αναλογικής, είναι ο μόνος που μπορεί να παράξει συναινέσεις. Ο κ. Τατούλης, είναι τσακωμένος και με τη… σκιά του! Δημιουργεί εντάσεις! Αν δεις τα Περιφερειακά Συμβούλια, πρέπει να έχουν κόκκινο “X”, αφού βρίζει, ενώ ο κ. Νίκας είναι εργασιομανής και μοναχικός, αλλά έχει μια φιλοσοφία που δεν μπορεί να παράξει συναινέσεις, καθώς θέλει να τα κάνει όλα μόνος του…», ανέφερε ο Παναγιώτης Γιαννόπουλος, ο οποίος στη συνέχεια, μιλώντας πολιτικά, είπε πως η επιλογή του ΣΥΡΙΖΑ, είναι μονόδρομος και πως η Μακεδονία μας, δεν κινδυνεύει από κανέναν και τίποτε, ενώ άσκησε σκληρή κριτική στη ΝΔ. «Είναι ιδεολογικά ανέτοιμη, πολιτικά απροετοίμαστη και λίγο…. επικίνδυνη! Θα πρέπει δε, να περιμένουμε μεταξύ άλλων, να σκίσει τη συμφωνία των Σκοπίων και να ανασυστήσει τα… Ζάππεια», δήλωσε και κατέληξε με δυο αναφορές που θα προκαλέσουν αίσθηση για το… αύριο της Πελοποννήσου, επισημαίνοντας πως η επόμενη Περιφερειακή Αρχή, πρέπει να επιλύσει θέματα και να δώσει το δικό της στίγμα αναφορικά με το προσφυγικό!

ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΘΟΥΝ…

«Όλη η ακτογραμμή του Αιγαίου, βασανίζεται από ένα προσφυγικό κύμα κι εμείς συζητάμε στην Καλαμάτα τι να κάνουμε το στρατόπεδο! Να ελαφρώσουμε τη Μυτιλήνη από 2.000 πρόσφυγες και να έρθουν εδώ», είπε και συνέχισε στο ίδιο κλίμα! «Και να σας πω και κάτι άλλο που επίσης διώχνει ψήφους; Ο Έλληνας Καλαματιανός που πήγε στη Γερμανία να πιάσει δουλειά σε ένα εστιατόριο, βρήκε σε κάθε πόλη, μια ελληνική εκκλησία και ένα σχολείο γερμανικό που το παιδάκι του μπορούσε να μάθει ελληνικά! Στη Μεσσηνία, μαζεύουμε ελιές το χειμώνα και ό,τι άλλο καλλιεργούμε το καλοκαίρι, με ξένους που συνήθως, είναι μουσουλμάνοι και πείτε μου μια αυτοδιοικητική δομή που ένα εγκαταλελειμμένο σχολείο, έναν οποιοδήποτε χώρο, σκέφτηκε να τον παραχωρήσει για χώρο λατρείας… Και αυτά, πρέπει να τα κάνει μια περιφερειακή διοίκηση! Δυστυχώς, είμαστε πολύ πίσω, αφού εκεί που εμείς μεταναστεύουμε, τα φροντίζουν οι ξένοι για ’μας», δήλωσε ο γνωστός δικηγόρος και υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Παναγιώτης Γιαννόπουλος, ξέροντας πως οι αναφορές του αυτές, δεν φέρνουν… ψήφους και επισημαίνοντας πως πρέπει να δούμε την αλήθεια και την ουσία, πέρα από οποιαδήποτε άλλη… κατάσταση!

Γεωργία Αναγνωστοπούλου
Share.