Στο δρόμο της επιστροφής

 

 

 


αλλα λογια

 

%ce%b8%ce%b1%ce%bd%ce%b1%cf%83%ce%b7%cf%82-%cf%80%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%b5%cf%82Του Θανάση Παντέ

ΒΡΗΚΑΝ το δρόμο και γυρίζουν πριν ξαναφύγουν πάλι, όσοι έφυγαν έστω και για λίγο μακριά από την αισιόδοξη πόλη των πάλαι ποτέ ιβίσκων. 

ΑΛΛΟΙ γύρισαν ήδη κι άλλοι γυρίζουν λίαν συντόμως για να πρωταγωνιστήσουν κι αυτοί με τον τρόπο τους στα καθημερινά σόου της πόλης, που είναι μια απέραντη ανοιχτή σκηνή που λειτουργεί και ως πασαρέλα. 

ΑΠ’ ΟΛΑ έχει ο μπαξές μέχρι και καλλιστεία τα οποία αφήνουμε σκοπίμως ασχολίαστα και πάμε παρακάτω. 

ΑΠ’ ΟΛΑ έχει το έργο που ανεβάζεται σε ολόκληρη την πόλη, έχει και το θρυλικό Μπάμπαρο ως άλλο δρομέα του Βαρώτσου να σουλατσάρει καθημερινά αεράτος και να χαιρετίζει τη θάλασσα και τον αντικρινό Ταΰγετο. 

ΕΧΕΙ και την «Μπουκαδούρα» βέβαια που καθιερώθηκε το φετινό καλοκαίρι και ως πολυχώρος πολιτισμού με πληθώρα εκδηλώσεων που συνεχίζονται και θα συνεχιστούν και το επόμενο διάστημα ασφαλώς. 

ΕΧΕΙ και υπαίθρια έκθεση γλυπτικής πλέον, η αισιόδοξη πόλη των πάλαι ποτέ ιβίσκων, που στήθηκε στους ανοιχτούς χώρους του Elite City Resort και είναι μια ακόμα δυναμική έκφραση εξωστρέφειας απ’ αυτές που έχει ανάγκη η πόλη. 

ΥΠΑΡΧΟΥΝ και άλλα βέβαια, όπως η διεκδίκηση του τίτλου της Ευρωπαϊκής Πολιτιστικής Πρωτεύουσας που βρίσκεται σε εξέλιξη και που αρχές Νοεμβρίου θα μάθουμε το αποτέλεσμα αυτής της διεκδίκησης. 

ΥΠΑΡΧΟΥΝ βέβαια και προβλήματα, ιδιαίτερα μετά τις πρόσφατες καταιγιστικές νεροποντές και τα οποία επιβάλλεται άμεσα να αντιμετωπιστούν. 

ΥΠΑΡΧΟΥΝ επίσης και οι αμετανόητοι παραγοντίσκοι πολιτικολογούντες ασυστόλως, αλλά και αυτοί μέρος του θιάσου είναι στο έργο που βρίσκεται σε συνεχή εξέλιξη. 

ΟΣΟΙ βρίσκουν το δρόμο και γυρίζουν όλα αυτά δεν τα αποφεύγουν εννοείτε. 

***

ΒΡΗΚΕ τελικά το δρόμο και γύρισε Σάββατο πρωί, ο Αρχοντοκυματιστής κι ενώ  τον έψαχναν στη Νάουσα της Πάρου αυτός βρισκόταν στη Νάουσα της Ημαθίας και μάλιστα έμενε στα προπονητήρια των Τριών -Πέντε Πηγαδιών 1450 μέτρα υψόμετρο! 

ΓΙΑΤΙ ο Αρχοντοκυματιστής ήταν στη Νάουσα της Ημαθίας και άλλοι τον έψαχναν στη Νάουσα της Πάρου, είναι βεβαίως άλλη ιστορία. 

ΣΤΗ ΝΑΟΥΣΑ της Ημαθίας ωστόσο δεν έμεινε άπραγος και πολλές ενδιαφέρουσες επαφές  είχε, στις οποίες ο ίδιος θα αναφερθεί στις νυχτερινές συνάξεις του «κύματος». 

***

ΘΑ ΚΑΤΣΕΙ στην Ικαρία ώσπου να τον διώξουν, διαμηνύει προς κάθε κατεύθυνση ο Κλειδαράς Μεζεδολόγος που ονειρεύεται μάλιστα ότι τον ανακηρύσσουν και επίτιμο δημότη του νησιού το επόμενο διάστημα. 

ΔΕΝ αποκλείεται βέβαια αυτή η εξέλιξη, πληροφορίες ωστόσο αναφέρουν πως ο όρος για την ανακήρυξή του ως επίτιμου δημότη θα είναι η άμεση απομάκρυνσή του από το νησί. 

ΑΓΝΩΣΤΟ παραμένει βέβαια αν ο ίδιος αποδεχτεί αυτό τον όρο, ο οποίος ομολογουμένως δεν τον συμφέρει όπως καταλαβαίνετε. 

***

ΤΟ 2017 γαμπρός ο Γαμπρουλίνης οριστικά και αμετάκλητα! 

Ο ΓΑΜΠΡΟΥΛΙΝΗΣ αποφάσισε κι ενώ άφησε την κουφή για άλλη μια φορά στα κρύα του λουτρού, βρίσκεται πλέον στην αναζήτηση συζύγου! 

ΑΣ ΟΨΟΝΤΑΙ οι Γκόλφω των τελευταίων ημερών που έκαναν το Γαμπρουλίνη να απογειωθεί βλέποντας τα φοβερά τους πισωμάγουλα και να αναζητά να επενδύσει τον έρωτά του σε ανάλογης γοητείας μάγουλα.

ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ επείγει όπως ο ίδιος διαμηνύει προς κάθε κατεύθυνση και συγχρόνως ετοιμάζει ανάρτηση στην ιστοσελίδα του. 

***

ΚΙ ΕΝΩ συμβαίνουν πράματα και θάματα, οι Γουηβέριοι βρήκαν κι αυτοί το δρόμο και επιστρέφουν οσονούπω σε αυτή τη στήλη, αυτή τη φορά περισσότερο αποφασισμένοι από ποτέ. 

ΚΑΛΗΜΕΡΑ και υγιαίνετε φίλτατοι αναγνώστες και καλή εβδομάδα.

 

 

34 Συνολικές προβολές, 2 Σήμερα

Leave a Reply