ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Θρήνος στην Καλαμάτα από τον χαμό 16χρονου μαθητή που σκοτώθηκε σε τροχαίο με το μηχανάκι

0

Πέπλο βαθιάς θλίψης, ανείπωτου πόνου και θρήνου, απλώθηκε χθες βράδυ στην πόλη της Καλαμάτας, με τη μαθητική κοινότητα να χάνει ένα εξαιρετικό παιδί, έναν καλό μαθητή, τον Παναγιώτη Γεωργακόπουλο. Ο 16χρονος μαζί με τον μικρότερο αδερφό του, τον Γιώργο 14 ετών, έχασε τον έλεγχο της μηχανής που οδηγούσε με αποτέλεσμα αυτή, να προσκρούσει σε δέντρο, στην οδό Λεΐκων, έξω από το 13ο Δημοτικό Σχολείο της Καλαμάτας.

dentro
Ο νεαρός οδηγός, που μαζί με τον αδερφό του διεκομίσθη στο Νοσοκομείο της πόλης, έδωσε πραγματική μάχη, παλεύοντας επί τρείς ώρες στο χειρουργείο, όμως δυστυχώς, υπέκυψε στα σοβαρά τραύματά του. Ο μικρότερος γιος, της πολύ δεμένης και αγαπημένης οικογένειας, ο Γιώργος, νοσηλεύεται με σοβαρά τραύματα, χωρίς ευτυχώς, να κινδυνεύει η ζωή του, στην Ορθοπαιδική Κλινική  του Νοσοκομείου της Καλαμάτας, με τους γιατρούς να εξετάζουν τη μεταφορά του στο ΚΑΤ, ενώ ακόμη δεν γνωρίζει για το θάνατο του αδερφού του.
Στη Γιώτα και τον Χάρη, τους χαροκαμένους γονείς, επειδή αυτή ίσως, είναι η μοναδική περίπτωση που δεν υπάρχουν λόγια, ευχόμαστε… με την προτροπή, της μέχρι χθες χαμογελαστής, αισιόδοξης και ξεχωριστής αυτής γυναίκας, της υπερήφανης μάνας και συζύγου που έλεγε “μην το βάζεις κάτω, ο Θεός είναι μεγάλος”… Μόνο, δύναμη και κουράγιο…

Leave a Reply