ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σοκάρει η ανάρτηση που έκανε το καλοκαίρι ο αδερφός του αδικοχαμένου 16ου Παναγιώτη που κηδεύεται αύριο

0

Παγωμένα πρόσωπα, πρησμένα από το κλάμα μάτια, αναπάντητα “γιατί” και βουβός πόνος, συνθέτουν το… σκηνικό, στο σπίτι του αδικοχαμένου 16χρονου Παναγιώτη Γεωργακόπουλου, του παιδιού, το οποίο χθες βράδυ, χάνοντας τον έλεγχο της μηχανής που οδηγούσε με συνεπιβάτη τον αγαπημένο του μικρό αδερφό, τον Γιώργο, προσέκρουσε σε δέντρο στην οδό Λεΐκων με αποτέλεσμα λίγες ώρες αργότερα να υποκύψει στα σοβαρά τραύματα που έφερε στην κοιλιακή χώρα. Οι γιατροί στο Νοσοκομείο της Καλαμάτας κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες, όμως ο νεαρός μετά από πολλές ώρες στο χειρουργείο, δυστυχώς, δεν τα κατάφερε.

dentro
Ο αδερφός του, χτύπησε σοβαρά στο πόδι, με τους γιατρούς να εξετάζουν το ενδεχόμενο να μεταφερθεί στο ΚΑΤ για την απαραίτητη επέμβαση, ενώ οι συγγενείς του σε συνεργασία με ψυχολόγο, δεν του έχουν ανακοινώσει ακόμη, τον άδικο του αγαπημένου του Παναγιώτη.
Τραγική ειρωνεία η φωτογραφία που είχε αναρτήσει την τελευταία ημέρα του περασμένου καλοκαιριού ο 14χρονος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook…
pai

Τα δυο παιδιά, αγαπούσαν πολύ τις μηχανές, με τους γονείς τους συχνά, να εκφράζουν τις αντιρρήσεις τους, φοβούμενοι όπως όλοι… και να τα συμβουλεύουν. Το κακό όμως δεν άργησε να έρθει… Το πρώτο παιδί της οικογένειας, η οποία ειδικά για τα δεδομένα της εποχής, αποτελούσε πρότυπο, καθώς η αγάπη και ο σεβασμός κυριαρχούσαν σε κάθε τους βήμα, σε κάθε τους λόγο και σκέψη, “έφυγε” πραγματικά πολύ άδικα!

dentro

 

Η Γιώτα Σπυροπούλου και ο Χάρης Γεωργακόπουλος, θα αποχαιρετήσουν μαζί με συγγενείς, και αμέτρητους φίλους του πραγματικά ξεχωριστού Παναγιώτη, τον πρωτότοκο γιό της οικογένειας που σε μια στιγμή, από ένα μοιραίο λάθος, στιγματίστηκε για πάντα…
Η κηδεία του νεαρού θα γίνει αύριο στις 12:00 το μεσημέρι, με τη νεκρώσιμη ακολουθία να τελείται τον Ιερό Ναό της Υπαπαντής.

Leave a Reply