ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η «ΦΩΝΗ» αλλάζει…

0

Ποδαρικό στον Ιούλιο εν μέσω του πρώτου φετινού καύσωνα κάνει σήμερα η «ΦΩΝΗ», που αλλάζει για να μη… βουλιάξει!  Και αυτή η αλλαγή αποτελεί στρατηγική επιλογή, με ισχυρές κοινωνικές και επιχειρηματικές αναφορές.

Αφού ο κόσμος, η Ευρώπη και η Ελλάδα αλλάζει, αφού η Πελοπόννησος και η Μεσσηνία αλλάζουν, μας ήταν δύσκολο να… αντισταθούμε άλλο!  Έτσι «ενδώσαμε» στο ανηλεές φλερτ της νέας εποχής και το αποφασίσαμε: Βάζουμε από σήμερα χρώμα στην ενημέρωση! Ένα «πείραμα» για προσαρμογή  στους κανόνες της αγοράς που δεν παλεύεται αλλιώς η δυναμική της!

Όσο και αν επιμείναμε στην παράδοση, στη χαμένη αίγλη και τιμή του ασπρόμαυρου, με όρους τυπογραφείου μιας άλλης εποχής, δεν μπορέσαμε να πείσουμε για την αξία του εναλλακτικού τοπικού «προϊόντος» ενημέρωσης!

Ρίχνουμε, λοιπόν, τη… ζαριά και ό,τι κάτσει!  Τα αλλάζουμε όλα και ζητάμε από σας να μας κρίνετε, να μας επικρίνετε και να μας… κόψετε αν μας βρείτε ανεπαρκείς, άκαιρους και μη έγκυρους!

Εμείς, φίλοι αναγνώστες, όπως πάντα, με μέτρο, σεμνότητα και συνέπεια θα το παλέψουμε δυνατά και σε όλα τα επίπεδα, έντυπα και ηλεκτρονικά. Εδώ θα μετρήσουμε φίλους και συμμάχους, θα διευρύνουμε τους ορίζοντες συνεργασιών και πιστεύουμε ότι θα εκτιμήσετε αυτή μας την προσπάθεια στο χώρο των τοπικών, περιφερειακών εκδόσεων!

Η κατεύθυνση και η φιλοσοφία της «Φ» δεν αλλάζουν.  Μένουμε σταθεροί και ασυμβίβαστοι στο τρίπτυχο:

Ελέγχουμε την εξουσία, στηρίζουμε

την κοινωνία και τη Μεσσηνία  (και όπου

αλλού μπορεί να φτάσει η χάρη μας…)! 

Αγαπητοί αναγνώστες, φίλοι, συνδρομητές και διαφημιζόμενοι το νέο ταξίδι της «Φ» μόλις άρχισε και μας προκύπτει συναρπαστικό, για το σήμερα και το αύριο!  Πάμε μαζί και δεν θα χάσετε! Αυτό είναι το μόνο που σας υποσχόμαστε!

«ΦΩΝΗ»

Leave a Reply