ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Χορτάσαμε και πάλι από «θα» στη Δ.Ε.Θ. χωρίς κανένα αντίκρισμα!

0

ΕΚΛΕΙΣΕ χθες στη Θεσσαλονίκη ο κύκλος των πολιτικών επισκέψεων στη ΔΕΘ, με τον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης να δίνει τη δική του επικοινωνιακή παράσταση!

ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ πέρασε από το Σαββατοκύριακο Τσίπρα, αλλά όλα έμοιαζαν τα ίδια, παρ’ ότι η ρητορική, αλλά και οι πρακτικές άλλαζαν με το που έσκαγαν… μύτη, ένας-ένας οι πολιτικοί αρχηγοί στη ΔΕΘ.

Ο ΚΑΘΕΝΑΣ με τους δικούς του στόχους και υπολογισμούς. Πολιτικές ισορροπίες λεπτές με φόντο την «επόμενη ημέρα» αφού όλα δείχνουν πως μπαίνουμε σε οικονομική χρονιά πολιτικών εξελίξεων.

ΕΤΣΙ η διαμάχη  για την εξουσία, αναγκαστικά θα διεξαχθεί στο γήπεδο της οικονομίας, με την κοινωνία ανήμπορη να αντιδράσει και αδυνατώντας να επιβιώσει αναξιοπρεπώς!

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ήταν ο γνωστός, βλέπει έξοδο από τα μνημόνια και επιστροφή στην ανάπτυξη και ο Κυριάκος επίσης ο γνωστός, με το μετρημένο και ρεαλιστικό πολιτικό του λόγο!  Παρ’ ότι δεν απέφυγε εντελώς τον πειρασμό εύκολων λύσεων έως και λαϊκίστικων αναφορών, δεν ξέφυγε μένοντας προσγειωμένος στην πραγματικότητα!

ΜΙΛΗΣΕ προχθές για το πρόγραμμα της ΝΔ που φαίνεται ρεαλιστικό και δουλεμένο και χθες «για όλους και για όλα» στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου.

ΠΑΝΤΩΣ δεσμεύσεις, υποσχέσεις και πολιτικές επιλογές θα κριθούν στο οικονομικό επίπεδο και εκεί τα πράγματα για την κυβέρνηση κάθε άλλο παρά ενθαρρυντικά, όπως τα παρουσιάζει, είναι!

ΓΙΑΤΙ όσο κι αν ευημερούν οι επιλεκτικά παρουσιαζόμενοι αριθμοί, δεν μπορούν να κρύψουν τη δυστυχία των ανθρώπων, ούτε να επουλώσουν τις βαθιές πληγές που άνοιξε η κρίση στην ελληνική κοινωνία!

ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΔΕΘ(Α) πάρει μέρος ούτε στο κυβερνητικό πάρτι, ούτε στα αντιπολιτευτικά μνημόσυνα… καθ’ ότι ο αγώνας για την επιβίωση είναι πια καθημερινός με τα μέτρα και τους φόρους να χτυπούν ανελέητα, κυρίως, τους αδύναμους!

ΘΑΝ. ΤΣΑΜΟΥΛΗΣ

Leave a Reply