ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η διαφορετική φιλοσοφία …προκαλεί τριγμούς στη «Μαύρη Θύελλα»!

0

ΣΕ ΑΝΟΔΟ ΣΤΟΧΕΥΕΙ Η ΔΙΟΚΗΣΗ, ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ «ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ» ΤΩΡΑ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ!

Η … διγλωσσία ως προς τους στόχους της ομάδας στο πρωτάθλημα δημιουργεί τριγμούς στην λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος της «Καλαμάτας» και στις σχέσεις μεταξύ διοίκησης και προπονητή, με τον Νίκο Ζαλίκα να προκαλεί ουσιαστικά τους τριγμούς μέσω και των πρόσφατων δηλώσεών του.

Μετά το χαμένο τρίποντο στην Πύλο, όπου η «Καλαμάτα» απώλεσε την ευκαιρία να πάρει το τρίποντο μένοντας άσφαιρη σε ένα ακόμη ματς, ο προπονητής Νίκος Ζαλίκας δήλωσε για μια ακόμα φορά πως η ομάδα δεν έχει στόχο το πρωτάθλημα, αλλά να δημιουργήσει ένα ανταγωνιστικό για το μέλλον συγκρότημα. Βέβαια τα λόγια αυτά του Νίκο Ζαλίκα δεν είναι πρωτάκουστα, αλλά μια άποψη που είτε λίγο είτε πολύ έχει υιοθετήσει από την αρχή της χρονιάς και της ανάληψης των καθηκόντων του, όπου όμως ο πρωταθλητισμός ήταν μέσα στη φιλοσοφία του, κάτι που ήταν και προϋπόθεση για την πρόσληψή του.

Ωστόσο τη «διαφοροποίηση» της φιλοσοφίας Ζαλίκα δεν ασπάζεται η διοίκηση που δια στόματος Δημήτρη Τσάκωνα επιβεβαιώνεται ξανά και έχει ως βασικό της άξονα την άνοδο της «Καλαμάτας» στην Β΄ Εθνική (Football League) το συντομότερο δυνατό.

Αυτό ήταν άλλωστε και το μοτίβο στο οποίο κινήθηκαν μεταγραφικά εντάσσοντας στην ομάδα παίκτες με ταλέντο και πάθος για μπάλα, και προπαντός ικανούς να φέρουν σε πέρας την αποστολή!

«Πρόκειται για διαφορά φιλοσοφίας. Δική μας βλέψη είναι ότι η ομάδα κάνει πρωταθλητισμό και γι’ αυτό αποκτήσαμε ποδοσφαιριστές για να «χτυπήσει» το πρωτάθλημα» δήλωσε στη «Φωνή» ο Δημήτρης Τσάκωνας ο οποίος μέσα στην ημέρα επρόκειτο να συναντηθεί με τον προπονητή προκειμένου να συζητήσουν και να ξεκαθαρίσουν το τοπίο!

«Ίσως και το αποτέλεσμα της Πύλου να τον προβλημάτισε, άλλωστε μετά από ένα παιχνίδι υπάρχει πάντοτε ένταση και δυσαρέσκεια» με αυτά τα λόγια θέλησε να εξηγήσει την στάση του προπονητή επιμένοντας ωστόσο πως «το υλικό που διαθέτει η ομάδα είναι ικανό να την κάνει να πρωταγωνιστήσει»

«Δεν υπάρχουν άλλες λύσεις στο τραπέζι!» ξεκαθάρισε ο αντιπρόεδρος του συλλόγου κ. Τσάκωνας ερωτηθείς για το ενδεχόμενο παραίτησης Ζαλίκα και συνέχισε: «Σε περίπτωση που ο κ. Ζαλίκας εκφράσει την διαφωνία του και θελήσει να φύγει τότε θα συνεχίσουμε όπως είμαστε με τους κ. Μάνα και Κατσούλη, δεν υπάρχουν εναλλακτικά πρόσωπα. Άλλωστε δεν είναι σωστό να μιλάμε με υποθέσεις, θα μιλήσουμε και θα δούμε τι γίνεται».

Το κλίμα γενικότερα είναι …περίεργο στην ομάδα, με διάφορα πηγαδάκια να ενισχύσουν την αίσθηση πως στον προπονητή χρεώνεται η κυριακάτικη αποτυχία στην Πύλο, ενώ κάποια άλλα ψιθυρίσματα αφορούν στην απόρριψη κάποιων παικτών που είχαν προταθεί στον προπονητή προ καιρού, συγκεκριμένα δυο σέντερ φορ και έναν κεντρικό, τους οποίους ωστόσο δεν ήθελε στην ομάδα ο κατερινιώτης προπονητής, δίχως όμως να αντιπροτείνεται άλλους κρατώντας ουσιαστικά την ομάδα δίχως σέντερ φορ, μετά την φυγή του Καλαντζή.

Όλα αυτά βεβαίως, παραμένουν στην «σφαίρα» της φημολογίας. Μέσα στις επόμενες ώρες, θα έχει λυθεί το «μυστήριο» με τον προπονητή. Αυτό άλλωστε είναι και στη διάθεση της διοίκησης προκειμένου η ομάδα να απαλλαγεί από ανεπιθύμητες «φαγούρες» και τριγμούς, να «ξορκιστεί» το κλίμα στα αποδυτήρια που έχουν βαρύνει αρκετά απ’ όλο αυτό το «δράμα» και να συνεχίσει προσηλωμένη στον στόχο της ανόδου, όσο ακόμα είναι νωρίς.

Π.Ν.

Leave a Reply