ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο Ν. Ανδρουλάκης ασυμβίβαστος για το αύριο της Κεντροαριστεράς στην Ελλάδα και την Ευρώπη (βίντεο)

0

Τις θέσεις του για το αύριο της χώρας και της παράταξης, παρουσίασε στην κεντρική προεκλογική του ομιλία, στο Γκάζι, ο Νίκος Ανδρουλάκης.
Στον  κατάμεστο χώρο χωρητικότητας 1500-2000 ατόμων, ο υποψήφιος για την ηγεσία του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς, απευθυνόμενος κυρίως στη νεολαία, σε αυτούς που έφυγαν στο εξωτερικό και σε «όσους παλεύουν στην Ελλάδα», δεσμεύθηκε «για αλλαγή γενιάς, αλλαγή κουλτούρας, αλλαγή νοοτροπίας». «Ο αγώνας που θα δώσω είναι γενέθλιος απέναντι στα οράματα της γενιάς σας και της δικής μας γενιάς», τόνισε.
Ο κ. Ανδρουλάκης επανέφερε το ζήτημα της λειτουργίας των κοινοβουλευτικών ομάδων ΔΗ.ΣΥ. και Ποταμιού, λέγοντας επί της ουσίας ότι δεν αναγνωρίζει τη συμφωνία της Φώφης Γεννηματά με τον Σταύρο Θεοδωράκη, αφού όπως τόνισε «την τελική απόφαση θα την πάρουν οι δεκάδες χιλιάδες που θα ψηφίσουν στις εκλογές της Κεντροαριστεράς».

Αναφερόμενος στα πρόσωπα που εμπλέκονται σε υποθέσεις διαφθοράς τόνισε «τους παραδίδουμε εκεί που ανήκουν, στη Δικαιοσύνη. Δεν έχουν σχέση με την ηθική δημοκρατική παράταξη. Όσοι έχτισαν τις πολιτικές προίκες στην πλάτη του λαού αυτά τα βαρίδια δεν έχουν θέση στην παράταξη. Τέλος, ζήτησε από τους πολίτες να πάρουν την υποψηφιότητά του στα χέρια τους. «Η μητέρα μου δε με γέννησε υπουργό ή πρόεδρο. Είμαι ένας από τους πολλούς, είμαι ένας από εσάς», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τον ευρωβουλευτή του ΠαΣοΚ, προλόγισε η Κατερίνα Σκουλουδάκη, παιδί μεταναστών που γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Γερμανία. Ακολούθησε η προβολή δύο βίντεο. Στο πρώτο, νέοι που ζουν, σπουδάζουν και εργάζονται σε χώρες του εξωτερικού και άλλοι που έφυγαν από την Ελλάδα λόγω της κρίσης, στήριζαν την υποψηφιότητα του Ν. Αδρουλάκη. Στο δεύτερο, πέντε ευρωβουλευτές, αναφέρθηκαν με κολακευτικά λόγια στο έργο του στο Ευρωκοινοβούλιο.
Στο βίντεο δείτε ολόκληρη την ομιλία του Νίκου Ανδρουλάκη στην κεντρική πολιτική του συγκέντρωση ενόψει των εκλογών της 12ης Νοεμβρίου, όπου οι δημοσκοπήσεις φέρνουν τον ευρωβουλευτή στο δίδυμο με τη Φώφη Γεννηματά. Ο ίδιος κλείνοντας την ομιλία του μίλησε για τη νίκη στις 19 Νοεμβριόυ που θα σημάνει νέα εποχή για τη μεγάλη Κεντροαριστερά στην Ελλάδα.

Leave a Reply