Κλιμάκιο της Εθνικής Τράπεζας στο Δημαρχείο

 

 

 


Το Δημαρχείο επισκέφθηκαν, την Τρίτη 23 Αυγούστου 2016, ο Περιφερειακός Διευθυντής της Εθνικής Τράπεζας Γεώργιος Ντίνος, ο οποίος εδρεύει στην Πάτρα, καθώς και ο Παρασκευάς Στεφανίδης και ο Αναστάσιος Ρομπάκης, αντιστοίχως Διευθυντής και Υποδιευθυντής του κεντρικού καταστήματος Καλαμάτας. Το κλιμάκιο της Εθνικής Τράπεζας δέχθηκε ο Δήμαρχος και συζητήθηκαν θέματα συνεργασίας μεταξύ Δήμου και ΕΤΕ.

Σημειώνεται πως ο Δήμος Καλαμάτας, κατόπιν διαγωνισμού, τηρεί τα διαθέσιμά του στην Εθνική Τράπεζα, ενώ από την Τράπεζα αυτή θα χρηματοδοτηθούν πολεοδομικές μελέτες και πράξεις εφαρμογής μέχρι του ποσού του 1.220.000 ευρώ. Πρόκειται για την πολεοδομική μελέτη της περιοχής Ανατολικής Παραλίας Καλαμάτας από Καρακούση μέχρι Filoxenia, για την πολεοδομική μελέτη της περιοχής της πρώην δυτικής ΖΕΠ, η οποία βρίσκεται μεταξύ του εγκεκριμένου σχεδίου πόλης της δυτικής και της βόρειας συνοικίας και της περιοχής Πλακωτά, τη μελέτη πράξης εφαρμογής της πολεοδομικής μελέτης Παραλίας Βέργας και τη μελέτη πράξης εφαρμογής της πολεοδομικής μελέτης Μικρής Μαντίνειας.
Τα στελέχη της Τράπεζας αναφέρθηκαν και στη λειτουργία του νέου διοικητικού κέντρου του Δήμου στο ανακατασκευασθέν εκ βάθρων παλιό Νοσοκομείο, τονίζοντας ότι στην οδό Αθηνών και κοντά στο νέο Δημαρχείο θα λειτουργήσει κατάστημα της Εθνικής Τράπεζας.

21 Συνολικές προβολές, 1 Σήμερα

Leave a Reply