Στο σύζυγο – πυροσβέστη οι υποψίες της Αστυνομίας για το φρικτό έγκλημα της 35χρονης πολύτεκνης μάνας στους Γαργαλιάνους!

Σε δολοφονία απέδωσε το θάνατο της 35χρονης μητέρας τεσσάρων ανήλικων παιδιών ο ιατροδικαστής Νίκος Κωτακίδης, ο οποίος έσπευσε το πρωί στους Γαργαλιάνους, στο σημείο όπου η άτυχη γυναίκα βρέθηκε νεκρή, πυροβολημένη στο κεφάλι, μέσα στο αυτοκίνητό της.
Μετά την πρώτη αυτή εκτίμηση, η Αστυνομία ερευνά όλα τα ενδεχόμενα, ενώ σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ως βασικός ύποπτος ανακρίνεται ο 55χρονος σύζυγος της άτυχης γυναίκας.
Ολόκληρη η Ελλάδα παρακολουθεί συγκλονισμένη την εξέλιξη της υπόθεσης, καθώς μεταξύ άλλων, το τελευταίο από τα παιδιά της Γεωργίας Φιλοπούλου, σε λίγες ημέρες θα κλείσει, μόλις, τον πρώτο του χρόνο ζωής! Τα υπόλοιπα τρία παιδιά, που από μια… σφαίρα έμειναν ορφανά από μητέρα, είναι μέχρι 10 ετών!
Ο κ. Κωτακίδης απέκλεισε αμέσως το ενδεχόμενο αυτοκτονίας, από τον εξ επαφής πυροβολισμό, ο οποίος πιθανότατα προήλθε από κυνηγετικό όπλο, το οποίο μέχρι αυτήν την ώρα δεν έχει εντοπιστεί.
Το αυτοκίνητο της άτυχης γυναίκας, εντόπισαν σε αγροτικό παράδρομο των Γαργαλιάνων,  στην είσοδο του λατομείου Χαλαζωνίτη, εργάτες του συζύγου της, ο οποίος… ξύπνησε το πρωί να πάει για ελιές!

fonos

Οι εργάτες, φέρονται να τον ρώτησαν: «Αυτό δεν είναι το αυτοκίνητο της γυναίκας σου;». Ο 55χρονος σύζυγος Τάσος Παναγιωτόπουλος, ο οποίος υπηρετεί με πεντάμηνες συμβάσεις στην Πυροσβεστική Υπηρεσία των Γαργαλιάνων, απ’ όπου και κατάγεται και ζούσε με τη σύζυγο και τα τέσσερα ανήλικα παιδιά τους, κατέβηκε από το αυτοκίνητο, πλησίασε και βρέθηκε αντιμέτωπος με το αποτρόπαιο θέαμα. Σύμφωνα με μαρτυρίες έπεσε ημιλιπόθυμος και σε προσπάθεια των αλλοδαπών εργατών να τον συνεφέρουν συνέβη το εξής περιστατικό: Ένας Γαργαλιανιώτης ελαιοπαραγωγός που διερχόταν από την περιοχή βλέποντας τους αλλοδαπούς να… χαστουκίζουν τον ημιλιπόθυμο σύζυγο, νόμισε ότι του είχαν επιτεθεί και ακολούθησε σχετικός καυγάς.
Αξίζει να σημειωθεί πως την τελευταία νύχτα, η 35χρονη μητέρα, έλειπε από το σπίτι χωρίς όμως να αναζητηθεί από κανέναν, πράγμα που δημιουργεί ερωτηματικά και υπόνοιες.
Στον τόπο του εγκλήματος μετέβη χθες ο γενικός περιφερειακός αστυνομικός διευθυντής, Ταξίαρχος Διαμαντής Μητρόπουλος, συνοδευόμενος από ηγετικά στελέχη της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μεσσηνίας.
Η Αστυνομία άλλωστε, ενημερώθηκε άμεσα και στο σημείο έσπευσαν άνδρες των Τμημάτων Γαργαλιάνων και Φιλιατρών, καθώς και η Σήμανση της Ασφάλειας Καλαμάτας.

828 Συνολικές προβολές, 50 Σήμερα

Leave a Reply