Εμφανίστηκαν και οι «κομάντο» του πληκτρολογίου!

ΑνΑΡΤΗΣΕΙΣ

Του ΚΩΣΤΑ Β.
ΤΣΕΡΕΝΤΖΟΥΛΙΑ

tseretz

Με αφορμή το μπαράζ των τουρκικών προκλήσεων των τελευταίων ημερών, εμφανίστηκαν και πάλι στα κοινωνικά δίκτυα όλοι οι «κομάντο» έτοιμοι να πάνε σε… πόλεμο!
Αναρτήσεις που ξεχειλίζουν από «πατριωτισμό», ανεξάρτητα αν πολλά από αυτά τα άτομα έβαλαν λιτούς και δεμένους όταν ήταν να υπηρετήσουν την στρατιωτική τους θητεία, για να βρίσκονται κοντά στην οικεία τους ή σε κάθε περίπτωση «υποχρεώθηκαν» για μια βυσματική θεσούλα.
Όμως έτσι είναι τα  πράγματα και μάλλον θα πρέπει (;) να το αποδεχθούμε, καθώς είναι μάλλον αδύνατον να μπει φρένο στην ανοησία όλων εκείνων, που πρώτοι θα σπεύσουν να… κρυφτούν και να εφοδιαστούν ξηρά τροφή ακόμα σε ενδεχόμενο «θερμό επεισόδιο».
Τι γίνεται όμως πέρα κι έξω από τα όσα υποστηρίζουν οι «ράμπο» του πληκτρολογίου και οι λοιποί ετοιμοπόλεμοι ψεκασμένοι; Προφανώς τέτοια απάντηση δεν θα λάβετε από τον υπογράφοντα. Άλλωστε αυτού του είδους τα «παιχνίδια» λίγοι τα γνωρίζουν καλά κι ακόμα λιγότεροι μπορούν να τα αναλύσουν.
Ένα όμως είναι βέβαιο. Ουδείς θα έπρεπε να επιθυμεί μία κλιμάκωση στις σχέσεις της χώρα μας με τους γείτονες, καθώς δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι κατοικούμε πάνω σε μια… πυριτιδαποθήκη στην οποία αρκεί μία… σπίθα για να τιναχθούν όλα στον «αέρα». Όλα τα άλλα είναι για λαϊκή κατανάλωση ή μήπως όχι;

43 Συνολικές προβολές, 1 Σήμερα

Leave a Reply