Ανακύκλωση ξεκινούν στην Κυπαρίσσια ομάδες πολιτών…..από χαρτί μέχρι και χρησιμοποιημένα ρούχα!

Η ιδιωτική πρωτοβουλία κάνει θαύματα στην Κυπαρισσία καθώς οι πολίτες δραστηριοποιούνται όλο και περισσότερο αλλά αυτή τη φορά χωρίς κέρδος. Με εθελοντική πρωτοβουλία την ώρα που ο Δήμος για 5 χρόνια λησμόνησε την ανακύκλωση ομάδα πολιτών ξεκίνησε καμπάνια στα κοινωνία δίκτυα, καθώς θα γίνεται συλλογή χαρτιού, πλαστικού μέχρι…και ρούχων! Η ανακοίνωση της σελίδας «Ανακύκλωση Κυπαρισσία» σημειώνει χαρακτηριστικά τα εξής:

Ό,ΤΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ, ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΤΑΩ!!
Με ιδιωτική πρωτοβουλία, ξεκινάμε στην περιοχή της Κυπαρισσίας ανακύκλωση χαρτιού, πλαστικού και αλουμινίου, αλλά και ρούχων!!
Ξεκινάμε με κάδους ανακύκλωσης στο εσωτερικό επιλεγμένων σημείων που θα ανακοινώνονται και τα οποία θα φέρουν το σήμα ανακύκλωσης.
Όποιος επαγγελματίας ή ιδιώτης ή φορέας ενδιαφέρεται να φιλοξενήσει κάδους ανακύκλωσης στο χώρο του και να αποτελέσει κρίκο στην αλυσίδα ανακύκλωσης της φύσης, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας.
Ανακυκλώνουμε και ρούχα! Τα ρούχα που βαρεθήκαμε ή δεν φοράμε πια, τα συγκεντρώνουμε και όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να διαλέξει από αυτά ρούχα που χρειάζεται ή που θέλει να μεταποιήσει ή να χρησιμοποιήσει με οποιονδήποτε τρόπο. Θα ανακοινώνονται τα σημεία περισυλλογής. Αν γνωρίζετε οικογένειες στην περιοχή που χρειάζονται ρούχα, μπορείτε να μας ενημερώσετε για να τους προμηθεύουμε. Επίσης, αν γνωρίζετε ιδρύματα ή άλλους φορείς σε όλη την Ελλάδα που χρειάζονται ρούχα, ενημερώστε μας για να οργανώσουμε μία αλυσίδα προσφοράς!
Η ανακοίνωση καταλήγει λέγοντας ότι: Όποιος ιδιώτης ενδιαφέρεται να βοηθήσει εθελοντικά την προσπάθειά μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας. Θα χαρούμε να οργανώσουμε μαζί τις δράσεις μας! Ζούμε στη φύση και επιστρέφουμε σε αυτήν! Η ανακύκλωση είναι στάση ζωής, διαδώστε το!!

Γ. Μπ.

30 Συνολικές προβολές, 1 Σήμερα

Leave a Reply