ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΗΣ foninews.gr: Φως στο τραγικό δυστύχημα της Καλλιρρόης έριξε η Αστυνομία για τον οδηγό του μοιραίου τρακτέρ που ξεκλήρισε μια οικογένεια αφήνοντας δυο ορφανά!

Φως στο «μυστήριο» του τραγικού δυστυχήματος που σημειώθηκε την Τρίτη 6 Δεεκμβρίου στην Καλλιρρόη, έριξε η αστυνομική έρευνα και προανάκριση.
Έτσι, προέκυψε, όπως αποκλειστικά έγραψε η «ΦΩΝΗ» ότι το τρακτέρ δεν το οδηγούσε ο 32χρονος, αλλά ο 54χρονος πατέρας του, κάτι που επιβεβαίωσε με νέο δελτίο Τύπου η Αστυνομία. Στο χθεσινό δελτίο Τύπου λοιπόν, η Αστυνομία αναφέρει: «Σε συνέχεια του από 7.12.2016 και ώρα 09:00 Ενημερωτικού Δελτίου Αδικημάτων και Συμβάντων της Υπηρεσίας μας, που αφορούσε σύγκρουση οχημάτων με θανάσιμο τραυματισμό δύο (2) ατόμων, συμπληρωματικά, όπως προέκυψε από την διενεργούμενη προανάκριση του Τμήματος Τροχαίας Καλαμάτας, οδηγός του γεωργικού ελκυστήρα ήταν ένας 54χρονος ημεδαπός και όχι ο 32χρονος. Ο 32χρονος συνελήφθη για ψευδή ανωμοτί κατάθεση».
Από το τραγικό δυστύχημα, ξεκληρίστηκε μια οικογένεια, καθώς ο πατέρας που γιόρταζε και η μητέρα των δυο παιδιών, σκοτώθηκαν ακαριαία από τη σύγκρουση με το τρακτέρ, αφήνοντας ορφανή μια 15χρονη μαθήτρια Γυμνασίου και έναν νεαρό άνδρα που μόλις ολοκλήρωσε τις σπουδές του στο Παιδαγωγικό Τμήμα της Πάτρας. Αυτός άλλωστε ήταν και ο λόγος που οι γονείς με την μικρή τους κόρη, η οποία ευτυχώς δεν τραυματίστηκε από το τροχαίο, πήγαν στην Πάτρα, να γιορτάσουν με την χαρά του μεγάλου γιου που ορκιζόταν δάσκαλος! Μια γιορτή διπλή και μια χαρά μεγάλη, που κράτησε ελάχιστα, καθώς ο δρόμος της επιστροφής, έμελλε να ήταν και ο τελευταίος για τους δυο αγαπημένους γονείς, που σκοτώθηκαν τόσο άδικα, μακραίνοντας έτσι, τον ήδη μεγάλο κατάλογο των θυμάτων που αφήνουν την τελευταία τους πνοή στην άσφαλτο! Θύματα που είναι κάθε χρόνο πολλά και που φεύγουν άδικα σε δρόμους που συχνά είναι επικίνδυνοι και ακόμη χειρότερα από λάθη τρίτων!
Το τραγικό τέλος, γράφτηκε χθες στο νεκροταφείο Καλαμάτας, όπου σε κλίμα βουβού πόνου και συγκίνησης, έγινε η διπλή κηδεία του αγαπημένου ζευγαριού! Του Νίκου Κατσούλη, 54 ετών υπαλλήλου της Τράπεζας Ελλάδος και της Παναγιώτας Νικ. Κατσούλη, το γένος Κόλλια, 51 ετών.
Απαρηγόρητα τα παιδιά τους Χαράλαμπος και Κωνσταντίνα, η οποία ήταν στο τροχαίο αλλά τραυματίστηκε ελαφρά, που δεν μπορούν ακόμη να πιστέψουν πως οι γονείς τους χάθηκαν σε μια στιγμή από την εγκληματική αμέλεια του χειριστή του μοιραίου τρακτέρ. Ο μεγάλος αδερφός, με το μεγαλείο της ψυχής του, έχει αγκαλιάσει τη μικρή του αδερφή από την πρώτη στιγμή, με τα λόγια που της είπε στο Νοσοκομείο της Καλαμάτας όταν της ανακοίνωσε τον άδικο χαμό, να έχουν μείνει ανεξίτηλα στις μνήμες όλων! “Οι γονείς μας δυστυχώς δεν τα κατάφεραν! Τώρα έχεις εσύ εμένα κι εγώ εσένα και θα κάνουμε τα πάντα για να τους κάνουμε υπερήφανους!”

676 Συνολικές προβολές, 2 Σήμερα

Leave a Reply