Ο Ερντογάν δοκιμάζει τα νεύρα των Ευρωπαίων με το μεταναστευτικό

 

ΚΑΛΗΜΕΡΑ, φίλες και φίλοι, άλλοι 330 λαθρομετανάστες και όχι μετανάστες, αποβιβάστηκαν χθες  στα νησιά και η εισβολή συνεχίζεται με τις ευλογίες του Ερντογάν!

ΜΟΝΟ που θα ευχόσασταν να ήταν απλώς λαθρομετανάστες.

Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ κρατούσε 500 χιλιάδες παραβατικούς, δηλαδή κρατούμενους του κοινού ποινικού δικαίου σε φυλακές, τις οποίες άνοιξε και ελευθέρωσε όλα αυτά τα μπουμπούκια!

Η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ πλειοψηφία τους είναι από την Αφρική και ανάμεσα τους όχι μόνο κλέφτες, ληστές και βιαστές (αυτά είναι ψιλά γράμματα για την Τουρκία ) αλλά εγκληματίες, αποκεφαλιστές, σφαγείς!  

ΑΥΤΟΙ εισβάλλουν και η κυβέρνηση του Τσίπρα  απλώς… παρακολουθεί και τρέχει να τους εξυπηρετήσει!

ΦΥΣΙΚΑ, ο Μουζάλας θέλει να τους μεταφέρει στην ενδοχώρα για να αποφορτίσει τα πολύπαθα νησιά, αλλά συγκρατείται γιατί από την ΕΕ επιμένουν πως αν το κάνει αυτό θα δοθεί το μήνυμα “ανοίξαμε και σας περιμένουμε ” και θα εισβάλλουν εκατομμύρια!

ΕΓΩ θα του πρότεινα αν το σπίτι του χωρά να φιλοξενήσει δέκα άτομα, να πάρει εκατό, για να νιώσει καλύτερα τους νησιώτες αλλά και όλους εμάς μιας και είναι τόσο “ανθρωπιστής”!

ΚΑΙ ΣΑΝ να μην φτάνει όλο αυτό, μας ανακοινώνουν πως θα δεχτούν από τον Μάρτιο πίσω όλους τους λαθρομετανάστες, μετά το ξεσκαρτάρισμα που θα κάνουν τα άλλα κράτη αντί να αναστείλουν ή να καταγγείλουν το Δουβλίνο 3!

Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ για να αδειάσει η χώρα, είναι να τιμωρηθούν όλοι οι ένοχοι, δεν έχουμε πια ούτε τα περιθώρια, ούτε την πολυτέλεια να ανεχόμαστε την εξαφάνιση του είδους μας .Από πότε υπάρχουν πρόσφυγες από την Αφρική;;;

ΣΕ ΠΟΙΑ ΧΩΡΑ της Αφρικής μαίνονται συρράξεις και διώκονται οι πολίτες;

ΜΕ ΠΟΙΑΝ ΧΩΡΑ της Αφρικής συνορεύουμε ώστε να προσφεύγουν σε εμάς οι διωκόμενοι πολίτες;;;

ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ μισθοφόροι  από την Τουρκία με επικεφαλής, της επιχείρησης κατάληψης της Ελλάδος, τον σουλτάνο και την Ελληνική Βουλή!!!  

ΠΡΟΣΕΞΤΕ γιατί τα δύσκολα είναι μπροστά μας…

ΑΡΧΙΖΕΙ πάλι η ΕΕ τα παιχνίδια της με πρόσφυγες και μετανάστες και μη δεσμευτική πρόταση για την σταδιακή επαναφορά του Δουβλίνου από τις 15 Μαρτίου 2017 κατάθεσε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, κρίνοντας πως η κατάσταση στην Ελλάδα… ως προς το σύστημα καταγραφής ασύλου και υποδοχής/υποστήριξης μεταναστών και προσφύγων έχει σημειώσει θεαματική βελτίωση(;) 

Ο ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ του Δουβλίνου προβλέπει τη επιστροφή των παράτυπων μεταναστών από τα κράτη μέλη της ΕΕ στο κράτος μέλος από όπου πρώτα εισήλθαν, για να καταγραφούν και στη συνέχεια να μετεγκατασταθούν -αν έχουν το δικαίωμα- ή να επιστραφούν μέσω της συμφωνίας ΕΕ – Τουρκίας.

ΑΥΤΟ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ σημαίνει ότι αν θέλουν τα υπόλοιπα μέλη θα δέχονται μετεγκατάσταση μεταναστών και φυσικά αν δεν το κάνουν θα παραμένουν εδώ στην Ελλάδα.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ της Επιτροπής για σταδιακή επαναφορά του Δουβλίνου επηρεάζει όλους τους παράνομους μετανάστες στα κράτη μέλη της ΕΕ και θα σταλούν στην Ελλάδα από τις 15 Μαρτίου 2017. 

Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ, πέρα από τη βελτίωση του συστήματος της Ελλάδας σε τέτοιο βαθμό που να επιτρέπει την πρόταση «σταδιακής επαναφοράς» έχει τρείς ακόμα λόγους για την σημερινή της μη δεσμευτική πρόταση.

ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ είναι αρχικά να ενθαρρύνει την μετεγκατάσταση, καθώς η Επιτροπή έχει δεσμευτεί για μετεγκατάσταση 120.000 μεταναστών και προσφύγων από την Ελλάδα και Ιταλία στα κράτη μέλη της ΕΕ.

ΜΕΣΩ της μερικής επαναφοράς του Δουβλίνου η Επιτροπή θεωρεί πως αν τα κράτη μέλη μπορούν να επιστρέψουν τους παράτυπους μετανάστες, τότε θα είναι σαφώς πιο δεκτικά προς αποδοχή των μετεγκαταστάσεων.

ΕΠΙΠΛΕΟΝ, η Επιτροπή υποστηρίζει πως η τελική αναθεώρηση του Δουβλίνου θα διαθέτει και ένα μηχανισμό για εφαρμογή δικλείδων ασφαλείας, προς αποφυγή συμφόρησης ενός κράτους μέλους.

ΤΕΛΟΣ, η Επιτροπή θέλει την αποκατάσταση της κανονικότητας της ελεύθερής μετακίνησης και την κατάργηση των συνοριακών ελέγχων στη ζώνη του Σένγκεν που προκλήθηκε λόγω των παράτυπων μαζικών μεταναστευτικών ροών.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΓΗ μαζικών επιστροφών από κράτη μέλη προς την Ελλάδα, η Επιτροπή προβλέπει στην πρόταση της δύο δεδομένα:

ΑΡΧΙΚΑ πως δεν θα υπάρξει αναδρομικότητα στις επιστροφές και συνεπώς μόνο οι μετανάστες που θα βρίσκονται παράνομα στην ΕΕ και πέρασαν από την Ελλάδα μετά τις 15 Μαρτίου 2017 θα μπορούν να επιστρέφονται και επίσης, η Ελλάδα θα πρέπει να δίνει την συγκατάθεση της σε οποιαδήποτε επιστροφή γίνεται.

ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ πως η πρόταση αυτή δεν είναι δεσμευτική και θα συζητηθεί και αύριο στο Συμβούλιο Υπουργών Εσωτερικών και στη Σύνοδο Κορυφής του Δεκεμβρίου και τους επόμενους μήνες.

ΣΥΜΦΩΝΑ με κοινοτικές πηγές, η Επιτροπή αναμένει και την επίσπευση του ρυθμού μετεγκατάστασης από Ελλάδα, η οποία ενδέχεται να φτάσει τα 2000 άτομα το μήνα.

Πάντως ακολουθώντας το παράδειγμα του Βελγίου, η Δανία αποφάσισε να μην ανανεώσει τις συμβάσεις των τεχνικών ασύλου που έχει στα νησιά, για λόγους ασφάλειας.

ΕΤΣΙ ΟΙ ΞΥΠΝΙΟΙ και δήθεν εταίροι μας αφού σήκωσαν φράχτες ακόμα και στα κράτη των Βαλκανίων τώρα με κάποια καθρεφτάκια που θα μας δώσουν,  αναβαθμίζουν τη χώρα μας  με τα εκατομμύρια των αφροασιατών μουσουλμάνων.

ΜΙΛΑΜΕ για σοβαρή αναβάθμιση και ασφάλεια,  δεν θα τολμάς να βγαίνεις από το σπίτι σου ούτε για την δουλειά σου!

ΣΤΟ ΑΡΙΟΧΩΡΙ πολλοί κάτοικοι και φορτηγατζήδες έχουν εξαγριωθεί για το έκτρωμα που έστησε στο δρόμο ο εθνικός εργολάβος για να αποκλείσει την διέλευση των φορτηγών, τα οποία οδηγεί στο νέο δρόμο για να πληρώνουν διόδια . Είναι αδίστακτοι !

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ υγιέστατη και παραγωγική ημέρα και καλή εβδομάδα.

 

Από τον ΝΙΚΟ ΤΡΙΑΝΤΟ

46 Συνολικές προβολές, 1 Σήμερα

Leave a Reply